1

Noutati

room 1

Discounturi de vacanta in Bucuresti

Culori de vara, relaxare si vacanta in August la Hotel Unique Bucharest: cadou un discount si o sticla de Champagne. Va alegeti camera dupa culoarea preferata si va racoriti in Nou amenajata Gradina de Vara!

Mai multe detalii
room 1

15% Voucher Cadou "The Dark" pentru rezervari directe efectuate la Hotel Unique Bucharest

Cu ocazia lansarii Cafe-Bar « The Dark » Pentru toate rezervarile din perioada 6 aprilie - 1 mai, Hotel Unique Bucharest ofera vouchere de 15% din valoarea unei nopti pentru a petrece timpul degustand aromele din “The Dark.

Mai multe detalii
room 1

Hotel Unique Bucuresti lanseaza camerele de hotel IPad

Prin acest serviciu am facut un mare pas spre camera de hotel a viitorului, Hotel Unique Bucharest fiind primul Hotel din Romania ce isi rasfata clientii in acest mod.

Mai multe detalii

Servicii si facilitati

Transfer de la Aeroport

Hotel Unique asigura transferul de la Aeroport

Toate facilitatile

Sala de conferinta

O sala de conferinta foarte bine echipata

Toate facilitatile

Tururi de oras si Excursii

Tururi de oras si Excursii - Turul Transilvaniei

Toate facilitatile

Evenimente

Participati la evenimentele organizate in Bucuresti

Toate facilitatile

Tur Virtual 360 °

Intra in hotel, iar din receptie in camere, salonul de mic dejun si sala de conferinte... vezi totul la 360 °
Tur virtual

Clientii nostri

Hotel Unique

Hotel Unique Bucharest construit in 2006, dar renovat si up-gradat dupa numai 5 ani, in vara anului 2011, reprezinta o noua aparitie pe piata turistica si hoteliera din Bucuresti, beneficiind de un design modern si avangardist Turistii pot fi siguri ca hotelul nostru confera o imagine noua ideii de turism de relaxare sau de afaceri in Bucuresti.

foodHotel Unique Bucharest este situat central, in Piata Romana, la doar cateva minute de toate obiectivele turistice si de afaceri din Bucuresti. Centrul istoric, turistic, financiar, economic si politic al Bucurestiului se afla chiar aici! Hotelul Unique este nou, punand la dispozitia clientilor dotari de 4 stele. Turistii care aleg sa se cazeze in capitala Romaniei vor beneficia de dotari si servicii de calitate la nivel international.