Noutati

Circul national din China

10 aprilie 2012

Marţi, 1. Mai 2012, 20:00
Sala Palatului
Ion Campineanu nr. 28, 010039 Bucuresti
Romania

Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement prezintă în prima zi a lunii mai o premieră pentru România: Circul Național din China continuă povestea succesului prin legenda vie care va cuceri Sala Palatului din București. Cunoscuți pentru abilitățile lor de gimnaști, dintre circanții chinezi fac parte, de asemenea, si artiști reputați, personalități din operă și actori faimoși, garantând formula pentru un spectacol original și inconfundabil.

Cu o tradiție de peste 12 ani, arta din Estul Îndepărtat își face loc pe continentul european, surprinzând milioane de spectatori prin magicul care învăluie acest eveniment incredibil.  Recuzita nu face apel la clovni sau animale, punându-se accent pe gimnastica și echilibristica ce demonstrează comuniunea completă dintre corp și spirit.

În fiecare an producătorul Raoul Schoregge și echipa sa reușesc să aducă turneele în centrul atenției, prin programe și ansambluri diverse, anul acesta turneul poposind și la noi în țară. La asemenea spectacol, criticii se întrec în a aduce elogii, iar publicul își arată aprecierea prin ovații și aplauze la scenă deschisă.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe http://www.eventim.ro/.

Prețul biletelor:
Categoria VIP: 300 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 150 lei
Categoria IV: 100 lei.