Noutati

Jose Carreras va concerta la Bucuresti

01 mai 2012

Jose Carreras va concerta in Romania pe 25 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.

Pentru spectacolul din 25 mai, Jose Carreras si invitatii sai speciali – dirijorul David Gimenez si soprana Nataliya Kovalova – vor fi acompaniati de orchestra Radio din Bucuresti.

Preturile biletelor:

- 1000 lei (categoria VIP)
- 800 lei (categoria 1)
- 600 lei (categoria 2)
- 400 lei (categoria 3)
- 300 lei (categoria 4)

Biletele pentru spectacolul din 25 mai se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

Jose Carreras a debutat ca tenor in 1970. De-a lungul carierei sale de peste 40 de ani, a interpretat arii celebre alaturi de artisti precum Montserrat Caballe, Viorica Cortez, Renata Scotto, Ileana Cotrubas, Birgit Nilsson si multi altii.

Cariera sa cuprinde peste 60 de roluri interpretare pe marile scene muzicale ale lumii, dar si inregistrari cu mari artisti ce au performat in afara ariei muzicii clasice: Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman si multi altii.