Noutati

Concert Julio Iglesias la Zone Arena, Bucuresti – 30 iunie 2012, ora 20:00

01 iunie 2012

Julio Iglesias va vizita din nou România și București. El va canta la Zone Arena pe 30 iunie 2012.
Artistul fabulos reușit să ajungă la 40 de ani de cariera, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Potrivit Sony Music Entertainment sus, Julio Iglesias este in top 15 cei mai buni artisti de vânzare din istorie.

Julio Iglesias "IglesiasJulio Jose De La Cueva, cunoscut lumii că Julio Iglesias sa nascut la Madrid, la 23 septembrie 1943. Dacă în 1960, Julio Iglesias drept de studiu și joacă fotbal pentru Real Madrid, trei ani mai târziu, creion doi posibila cariera a devenit imposibilă din cauza unui accident de masina pe care l-au lăsat paralizat după o lungă perioadă de timp. Cariera artistului fulminantă a lui muzicală a început în spital, ea a primit o chitara de la persoanele care ii ingrijesc tale. Cu muzică și familie, Julio Iglesias reușește să recupereze fizic, iar în 1968 a câștigat "Benidorm Festivalul International de Muzica" cu "La Vida sigue Igal" piesa care va fi folosit mai târziu în filmul cu același nume, bazat pe viata artistului povestea lui. Dupa ce reprezintă Spania la Eurovision 1970, unde a câștigat locul al patrulea, cariera lui Julio Iglesias explodează.
La 16 decembrie 2011, Julio Iglesias a primit două premii de la Sony Muzica de istoric: "Cel mai bun artist latin de vânzare în istorie" (cu peste 300 de milioane de albume vândute) și "artistul cel mai bun de vânzare în Spania" (23 de milioane de albume).

Ambele premii au fost înmânate în cadrul unei ceremonii artist a avut loc la Institutul Cervantes din Madrid, prin Rafael Nadal!

Pret / bilet (pe www.bilet.ro):

Categorie VIP: 900 de lei (loc in primele 3 rânduri + acces la catering)
Diamond categorie: 600 lei
Categoria Platinum: 425 lei
Categorie de aur: 300 lei