Noutati

Leonard Cohen, pe 22 septembrie 2012 la Bucuresti

01 septembrie 2012

Trubadurul canadian care a cucerit inimile publicului din România revine la Bucuresti în data de 22 septembrie 2012 pentru a-si promova cel de-al doisprezecelea album, Old Ideas. Inconfundabila voce a lui Leonard Cohen va rasuna de aceasta data în Piata Constitutiei din Capitala. Old Ideas World Tour 2012 vine dupa succes extraordinar înregistrat de turneul artistului din perioada 2008-2010, un lung periplu pe toate meridianele globului, cu seri de spectacole în care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriti definitiv de muzica sa.

Îndragitul artist va interpreta majoritatea pieselor care l-au transformat în legenda, dar si melodii noi, extrase de pe cel mai recent material de studio. Albumul, intitulat Old Ideas, a reusit clasarea pe locul I în topurile din întreaga lume, iar asta înca din prima saptamâna de la aparitie. Acest fapt constituie o premiera chiar si pentru un artist de talia lui Leonard Cohen. Cariera lui Leonard Cohen se întinde pe sase decenii, interval în care creatia sa a fost apreciata si a devenit un reper solid, atât din punct de vedere muzical, cât si liric. Albume devenite clasice precum Songs of Leonard Cohen (1967), The Future (1993) si Ten New Songs (2001) i-au adus glorie artistului, iar contributia sa a fost recunoscuta prin includerea în Rock and Roll Hall of Fame.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt distribuite prin reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.