Noutati

Cranberries revin la Bucuresti pe 11 octombrie, la Romexpo

01 septembrie 2012

Concertul pe care The Cranberries îl va sustine la Bucuresti pe 11 octombrie 2012 face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei – “Roses”. Al 6 lea album de studio al irlandezilor a iesit pe piata in luna februarie. Produs de catre Stephen Street, cunoscut datorita colaborarilor sale cu Blur, Kaiser Chiefs, White Lies sau Morrissey, si care a mai lucrat in prealabil cu trupa pentru albumele „Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”, „No Need to Argue” si „Wake Up and Smell the Coffee”, „Roses” este primul album de studio lansat de Cranberries in ultimii 10 ani, si a fost asteptat cu infrigurare de catre fani. Discul cuprinde 11 piese, printre care si piesa omonima, si trateaza relatiile, atat dragostea romantica, cat si sub alte forme. Toate versurile au fost scrise de catre Dolores O`Riordan, toata muzica compusa de catre O`Riordan si Noel Hogan, cu exceptia melodiilor „Tomorrow”, “Waiting In Walthamstow”, Show Me”, “So Good” care ii apartin lui O`Riordan.

The Cranberries au in palmares peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, 4 albume in Billboard 200 top 20 („Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”; „No Need To Argue”; „To the Faithful Departed and Bury the Hatchet”) si 8 single-uri in topul „Modern Rock Tracks chart” din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internationale. In 2010, dupa reuniunea lor oficiala dupa sase ani de pauza, au vizitat pentru prima ora Romania si au promis ca se intorc.

Biletele au fost puse în vânzare la trei categorii de pret: 117 lei (etaj stânga si dreapta), 144 de lei (parter Silver Ring) si 220 de lei (parter Golden Ring), potrivit site-ului agentiei de ticketing Eventim.