Noutati

Hotel Unique Bucuresti lanseaza camerele de hotel IPad

15 martie 2012

Prin acest serviciu am facut un mare pas spre camera de hotel a viitorului, Hotel Unique Bucharest fiind primul Hotel din Romania ce isi rasfata clientii in acest mod.

Tocmai pentru ca suntem UNICI si mereu primii am creat  un Alt Tip de camera special pentru clientii de Business ce vor sa se si simta bine, dar si sa poata lucra si crea in orice moment al zilei.

Pe langa comfortul deosebit, clientul acestei camere Executive Business Room va gasi in dotarea camerei si o Tableta IPad conectata la internet de mare viteza.

Iar pentru ca atentia noastra  este acordata in primul rand clientului, acest IPad este setat cu aptitudini maxime atat pentru lucrul cu fisiere de tot felul, download dar si pentru recreere continand jocuri, muzica, radio si programe tv. Rasfatul este maxim prin conectarea IPad-ului la LCD -ul din camera, trimiterea de mailuri si conectarea cu partenerii de afaceri fiind mult mai facila.

In acest tip de camera Executive Business Room clientul are toate facilitatile visate astfel incat sa nu mai fie nevoie sa paraseasca aceasta camera.

Secretul succesului nostru sta in primul rand in atentia acordata fiecarui client ca individualitate in parte si micilor detalii ce fac diferenta:  Iar turistii straini si oamenii de afaceri si-au dat seama ca aici la Hotel Unique Bucuresti ei sunt tratati ca adevarate personalitati, aici li se acorda atentie speciala si vor fi intotdeauna nu un numar de camera ci o adevarata individualitate tratata cu consideratie si respect.

Comfortul clientului este pe primul plan intotdeauna la Unique Hotel Bucharest.