Noutati

Magic Gospel Pearls, luni 10 decembrie 2012 la 19.30, Teatrului National din Bucuresti

29 noiembrie 2012

Luni, 10 decembrie 2012, începând cu ora 19:30, “vocile de rai” ale legendarului ansamblu “The Magic Gospel Pearls” vor sustine un concert extraordinar pe scena Teatrului National din Bucuresti.

Ansamblul vocal pregateste un concert exploziv, dar, în acelasi timp melancolic, temperat, o trecere prin gospel-ul american si traditiile corale africane, de la originile muzicii negre pâna la gospel-ul modern. “The Magic Gospel Pearls” vor trezi în spectatori atmosfera calda a sarbatorilor de iarna prin povestile muzicale ale unui pamânt uitat.

La initiativa lui Peter Mante, ansamblul “The Magic Gospel Pearls” a fost înfiintat în 2003. Peter Mante a cautat si a instruit cele mai bune voci, formând un cor ce este mai mult decât un cor gospel, este o legenda, dezvoltând astfel un proiect ambitios, menit sa atraga publicul si sa îl încânte prin specificul cântecelor lor.

Prin cântecele lor, “The Magic Gospel Pearls” ating temele universale ale omenirii: iubirea, toleranta, libertatea; bucuria si credinta fiind principalele mesaje transmise publicului. Acest concert va fi plin de entuziasm, dans si cântec, având menirea de a te introduce în minunata sarbatoare a gospel-ului. Dragostea, speranta si armonia transmise de legendarul ansamblu va vor atinge sufletul, pregatindu-va pentru mult asteptatele sarbatori de iarna.

Sunteti asteptati la un concert plin de voie buna, ce are o coregrafie antrananta si o atmosfera energica, specifica genului gospel.