Noutati

Vaya Con Dios - Turneul de adio, 15 martie 2013

29 noiembrie 2012

Cea mai de succes trupa belgiana, Vaya Con Dios, revine in luna martie a anului viitor in Capitala, pentru ultima reintalnire cu fanii! Un mix de lounge frantuzesc, melancolie languroasa si ardoare tipica stilului gipsy pentru o seara perfecta.

Vaya Con Dios isi anunta retragerea printr-un megaturneu, "Farewell Tour", care-i aduce pe belgieni pentru ultima oara la la Bucuresti in primavara lui 2013. Dupa succesele inregistrate in 2009 la Sala Palatului din Capitala (spectacol tinut cu casa inchisa), si in 2010 (club Fratelli, show de asemenea sold-out), ambele la invitatia Events, Dani Klein si colegii sai de trupa au decis sa revina in Romania in cadrul ultimului lor turneu international, prin care-si iau adio de la fani. Trupa incheie astfel 27 ani de cariera glorioasa. Vaya con Dios este actualmente cea mai cunoscuta trupa belgiana. Hituri precum What's a Woman, Puerto Rico, sau Neh Na Na Na se aud constant pe toate posturile de radio; turneele trupei au traversat globul din Rusia pana in Angola. Belgia a emis in 2008 o serie de timbre postale "Vaya con Dios", cu imaginea solistei Dani Klein. In total, trupa a inregistrat pana acum vanzari ce depasesc 7 milioane de albume si 3 milioane de single-uri.

"Vaya Con Dios a inventat un stil, pe care mai multi au incercat apoi sa-l copieze. Cunosc aceasta trupa de foarte multa vreme si stiu ca se numara printre cei mai mari inovatori din istoria muzicii, astfel ca spectacolul de la Bucuresti, care face parte din turneul lor de adio, trebuie vazut obligatoriu" spune Liana Stanciu, Magic FM.

Biletele sunt disponibile la preturile de 120, 150, 190, 250 si VIP 300 de lei, in functie de distanta fata de scena. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.