Noutati

UNIQUE HOTEL - SIGUR PENTRU TINE

01 iunie 2020

Folosim studiile stiintifice si toate recomandarile Ministerului Sanatatii si ale OMS pentru a oferi clientilor cea mai buna siguranta si confort:.

 

Sterilizam cu Lampi UV-C Germicidale cu Ozon toate spatiile comune si toate camerele astfel incat relaxarea sa fie deplina.

Dezinfectam si igienizam folosind substante performante Biocide/ Virucide avizate de Institutul Cantacuzino si Ministerul Sanatatii

Dezinfectam toate caile de acces si suprafetele comune la fiecare 2 ore si ori de cate ori este nevoie.

Dezinfectam liftul dupa fiecare utilizare si la fiecare 2 ore

Dezinfectia si sterilizarea camerelor se efectueaza in 4 etape: Sterilizare UV-C, dezinfectare anti-virucida, curatenie si igienizare, dezinfectare AHP cu minima toxicitate pentru om.

Invitam toti oaspetii si vizitatorii sa foloseasca cu incredere produsele de igienizare  puse gratuit la dispozitie:

-       Covor dezinfectant la intrare

-       Dezinfectant maini pus la dispozitie prin dispensere in toate spatiile comune

-       Dezinfectant maini in toate camerele

-       Masti de protectie, servetele dezinfectante si manusi pentru toti oaspetii si toti angajatii

-       Interactiunea cu angajatii este limitata iar prezenta panoului de protectie la receptie pentru operatiunile de  facturare si plata faciliteaza siguranta

-       Dezinfectam cheile la fiecare predare la receptive. Dezinfectam si spalam toate livrarile de bunuri si marfa la fiecare sosire si inainte de preparare.

-       Monitorizam zilnic starea de sanatate a colegilor. Tot personalul poarta echipament dezinfectat de protective, masti, manusi de unica folosinta.

Pentru ca Nu precupetim nici un efort in a va face sa va simtiti mai siguri decat acasa, va asteptam un prima jumatate a lunii iunie cu tarife promotionale iar pentru contractele corporate incheiate in aceasta perioada vom pastra acelasi tarif pentru 1 an de zile.