Dotari

Hotel Unique Bucharest beneficieaza de un amplasament ultracentral, oferind oaspetilor sai acces facil in toate zonele Bucurestiului.

In plina zona bancara, financiara, turistica si comerciala Hotel Unique Bucharest ofera o experienta a individualitatii dar si cazare la cel mai bun raport calitate pret. Eleganta, rafinamentul si serviciile deosebite sunt pe primul plan!

Hotel Unique se adreseaza cunoscatorilor, calatorilor ce strabat lumea si tara, celor ce doresc altceva, un plus acolo unde clasicul devine perpetuu. Intr-o zona ce pare standardizata, Hotel Unique trece de tipare si surprinde printr-un altfel de design si atmosfera, prin intimitate si caldura intr-o ambianta ce face fiecare client sa se simta rasfatat ca o adevarata personalitate.

Va puteti bucura de cazare la un hotel ultracentral in Bucuresti, confort marit si o atmosfera relaxanta numai daca alegeti sa faceti rezervare la hotelul nostru.

Camerele hotelului sunt foarte spatioase cu suberbe bai moderne dupa ultima moda si tehnologie. Obiectele sanitare de design cu semnatura, dusul cu hidromasaj sporesc gradul de confort si relaxare intr-o atmosfera creata special pentru dumneavoastra.

Alegand camerele dupa culoarea preferata a decoratiunilor puteti beneficia din plin de lumina naturala si vedere panoramica in cadrul unui boutique hotel ce situeaza clientul pe primul plan.

Hotel UNIQUE Bucharest pune la dispozitia clientilor o sala de conferinte modern echipata, pentru organizarea de conferinte, sedinte, seminarii, traininguri de perfectionare.

Avand o capacitate de 50 persoane in aranjament “TEATRU” si 26 persoane in aranjament “U SHAPE”, dotata cu mobilier ultramodern Sala de Conferinte raspunde celor mai inalte cerinte in domeniul intalnirilor de afaceri.

Hotel Unique dispune de 15 camere, dintre care:

  • 14 camere duble cu pat matrimonial
  • 1 apartament cu vedere panoramica


Toate camerele sunt dotate cu mobilier ultramodern, sistem de climatizare reglabil, birou de lucru, minibar, internet Wi-Fi gratuit de mare viteza, televizor LED conectat la cablu, telefon international,  cafetiera dotata cu ceai si cafea, safe, uscator de par, baie cu dus sau cada. Accesul in camerele hotelului se realizeaza pana la etajul 4 cu liftul silentios functionabil in permanenta.

  • Sala de conferinte cu o capacitate de 45 persoane – se pot organiza conferinte, sedinte, seminarii si traininguri de perfectionare.
  • Café saloon – se pot servi cele mai aromate cafele recomandate pentru adevaratii cunoscatori, bauturi fine si gustari
  • Salon de mic dejun – bufetul suedez va satisface cele mai rafinate gusturi dar si cele mai gurmande.
  • Bussines corner – acces internet
  • Lobby – ideal pentru intalniri de afaceri sau petrecerea linistita a timpului liber
  • Gradina de vara
  • Parcare

 


Conference room:

Tarif Redus : doar 249 Euro / zi (Tariful include Wireless Internet acces, Flipchart, LCD)

Suplimentar se pot inchiria echipamentele solicitate: Videoproiector, Cabine translatie, Laptop, Instalatie Sonorizare.

Sala dispune de lumina naturala dar si posibilitatea intunecarii perfecte, aer conditionat, incalzire centralizata, mobilier modular ce poate fi aranjat in functie de dorintele clientilor.

Reusita fiecarui eveniment la Hotel Unique Bucharest se datoreaza organizarii pana la detalii si preocuparii indeaproape de dorintele clientilor.

In functie de solicitari si de buget se asigura servicii:

EURO / persoana

 

Servicii Conference UNIQUE TARIF
Coffee-break simplu: apa minerala/plata + cafea/ceai 3
Coffee-break complet: apa minerala/plata + cafea/ceai +  suc + patiserie 5
Dejun bufet suedez 14-18
Cocktail – bufet rece + bauturi 20