Despre noi

UNIQUE HOTEL  - Unique si SIGUR pentru OM

Abordare Noua Anti - Coronavirus

Sanatatea Oaspetillor si a Echipei noastre este pe primul plan in Noua Abordare ANTI-COVIT-19

Folosim studiile stiintifice si toate recomandarile Ministerului Sanatatii si ale OMS pentru a oferi clientilor cea mai buna siguranta si confort:

Sterilizam cu Lampi UV-C Germicidale cu Ozon toate spatiile comune si toate camerele

Dezinfectam si igienizam folosind substante performante Virucide avizate.

Investim in siguranta sanatatii oaspetilor folosind cele mai noi descope

riri dar si cele mai sigure.

 

Avem proceduri monitorizate si le respectam pentru imbunatatirea perpetuaa a gradului de siguranta si a calitatii serviciilor si nu precupetim nici un effort in a va face sa va simtiti mai bine decat acasa.

https://www.comunicatedepresa.ro/unique-hotel-srl/unique-hotel-primul-hotel-ce-dezinfecteaza-cu-lampi-uv-c-germicidale-cu-ozon/

 

Hotel Unique Bucharest construit in 2006, dar up-gradat si redecorat in fiecare an,  reprezinta mereu un suflu nou pe piata turistica si hoteliera din Bucuresti. Beneficiind de un design modern si avangardist Turistii pot fi siguri ca hotelul nostru confera o imagine noua ideii de turism de relaxare sau de afaceri in Bucuresti.

Hotel Unique Bucharest este situat central, in Piata Romana, la doar cateva minute de toate obiectivele turistice si de afaceri din Bucuresti. Centrul istoric, turistic, financiar, economic si politic al Bucurestiului se afla chiar  aici! Hotelul Unique este un hotel modernist, punand la dispozitia clientilor dotari de 4 stele.  Turistii care aleg sa se cazeze in capitala Romaniei vor beneficia de dotari si servicii de calitate la nivel international.

Pozitia sa ultracentrala, dar si serviciile garantate de managementul bazat pe experienta in domeniu, ce se preocupa indeaproape de fiecare client, sunt ideale atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care vin sa viziteze Bucharest City. Indrazniti si sunati pentru a rezerva cazare la cel mai bun pret in centrul Bucurestiului.

Fiind oaspetele Hotelului Unique, turistul se simte de la inceput special prin modul in care este intampinat si tratat de personalul hotelului in ambianta calda si moderna  desenata special  pentru confort si relaxare.

Situat la Piata Romana langa Academia de Studii Economice, Str. Caderea Bastiliei nr. 35 -  Hotelul Unique permite accesul facil la si de la zonele de interes major din Bucuresti:

Bucuresti – Piata Victoriei – Guvern - numai 2 minute
Universitate - numai 3 minute
Gara de Nord - numai 5 minute
Palatul Parlamentului Romania - numai 10 minute
Complexul Expozitional Romexpo - numai 10 minute
Aeroportul International Otopeni - numai 20 minute

 

Certificat Clasificare Nr 9693/6194 eliberat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului la Bucuresti in 22.03.2012

Registrul Comertului: J40/5617/2006, Cod Fiscal RO16148926, Bucuresti, Str Caderea Bastiliei 35, sector 1, cod 010615