Termeni si conditii de utilizare

UNIQUE HOTEL SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Caderea Bastiliei nr. 35, Sector 1, cod postal 010615, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/5617/2006, CUI: RO 16148926, in calitate de proprietar al website-ului http://www.hotelunique.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum "Politica de confidentialitate" si "Termenii si conditiile de utilizare", fara nici un fel de notificare in prealabil.

Cap. 1 Acceptul

Accesul/vizitarea/utilizarea acestui website de către dumneavoastră este liber consimtit si se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestia.

Cap. 2 Datele cu caracter personal

Informaţiile dumneavoastra personale pe care decideti sa le oferiti voluntar, atunci când utilizaţi site-ul nostru sunt cunoscute doar de proprietarul site-ului http://www.hotelunique.ro. Titularul Site-ului garanteaza utilizatorilor ca vor fi respectate drepturile oferite utilizatorilor de catre legislatia romana in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Site-ul nostru nu solicită intenţionat si nu colecteaza informaţii personale despre copii sub vârsta de 18 ani. Dacă aveti mai putin de 18 ani şi doriţi să utilizaţi site-ul nostru, vă rugăm să cereţi asistenta unui părinte sau unui tutore. Informaţiile pe care le colectăm de pe site-ul nostru, pot fi utilizate pentru a îmbunătăţi experienţa dumneavoastra referitoare la urmatoarele situatii:

  • Confirmarea rezervărilor efectuate la hotel;
  • Transmiterea impresiilor despre experienta avuta la hotel si imbunatatirea serviciilor;
  • Trimiterea de e-mail-uri referitoare la sejurul dumneavoastra, solicitari suplimentare, verificarea rezervarilor;
  • Preautorizarea cartii de credit pentru garantarea rezervarilor, sau incasarea cartii de credit in cazul rezervarilor platite in avans sau nerefundabile;
  • Pentru a va raspunde solicitarilor si intrebarilor dumneavoastra;
  • Pentru a va comunica ofertele speciale si promotiile potrivite dumneavoastra, dacă sunteti de acord sa primiti astfel de anunţuri.

     

Cap. 3 Securitatea datelor

Confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor dumneavoastră personale este foarte importanta pentru noi. Noi nu împărtăşim informaţii cu caracter personal fără permisiunea dumneavoastră si nu divulgam tertilor informatii despre client sau despre datele lor personale

Vă protejam datele cu caracter personal,si vom folosi în general, standardele acceptate pentru măsuri de siguranţă, inclusiv administrative, tehnice şi fizice. Informatiile dumneavoastra personale, sunt transmise în sistem securizat (criptat) catre Serverele noastre, nu la unele servere necunoscute sau neautorizate.

Cap. 4 Continutul site-ului

Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

  • Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale;
  • Continutul Site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului.

 

Folosirea oricarui text, imagine, material, slogan, desene, imagini statice sau filme din acest site in alte scopuri decit cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al UNIQUE HOTEL SRL este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Cap. 5 Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife pe camera pe noapte si includ TVA (9%) si mic dejun, Tarifele promotionale, pachetele special ofertate individual fiecarui client vor avea specificatia de servicii si taxe incluse sau excluse. Putem să va confirmăm rezervarea numai dacă ne daţi toate informaţiile solicitate. Va rugăm să vă asiguraţi că toate datele dumneavoastra personale sunt corecte. Pentru a garanta rezervarea va rugam completaţi datele cărţii dumneavoastra. de credit/debit în formularul atasat mailului pentru rezervare. Rezervarea efectuata direct de pe site-ul hotelului http://www.hotelunique.ro poate fi anulata fara penalizari cu 24 de ore înainte de data sosirii. Rezervarea efectuata din alte site-uri online se supune conditiilor de anulare prezentate in site-ul respectiv, rezervarea fiind contractul dumneavoastra cu hotelul. În cazul unei anulări târzii sau în caz de neprezentare hotelul isi rezerva dreptul de a debita cartea Dumneavoastra de credit cu preţul primei nopţi de cazare, pentru fiecare cameră rezervată.

Cap. 6 Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul, prin transfer bancar in avans prin ordin de plata, sau garantand cu cardul iar plata efectiva la receptie la sosirea la hotel, caz in care cardul folosit pentru rezervare se va pre-autoriza cu suma echivalenta costului primei nopti, sau in cazul unei rezervari nerefundabile cu suma intregii rezervari. In cazul rezervarilor cu prêt redus ce au conditia specificata de nerefundabilitate, rezervarea poate fi incasata, cu acordul dumneavoastra in avans prin debitarea intregii sume in avans. Prin alegerea unei rezervari nerefundabile va exprimati acordul pentru plata in avans a intregii sume si nemodificarea rezervarii. In cazul unei rezervari nerefundabile neincasata in avans, pentru modificarea sejurului initial se vor aplica tarifele standard fara reducere de nerefundabilitate. Prin utilizarea site-ului http://www.hotelunique.ro va exprimati acordul la prezentul document “Termeni si Conditii” iar prin rezervarea unei camere va exprimati acordul pentru plata serviciilor rezervate. Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua cu card de debit sau credit, transfer bancar sau numerar. Unique Hotel SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Mastercard, Maestro, Eurocard. Pentru plata online, cu cardul in avans vi se vor solicita detalii suplimentare in scris prin mail sau fax prin completarea unui formular Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Cap. 7 Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.